Les masies de Can Corominas i Can Ribot, escenari del nou videoclip d’Alejandro Sanz

Dues masies de Castellbisbal s’han convertit en l’escenari del nou videoclip del cantant Alejandro Sanz. L’artista apareix interpretant una de les cançons del seu darrer disc, Iba, a diversos espais de Can Corominas i Can Ribot.

Publicitat

El videoclip, publicat el passat 10 de març, combina imatges interiors i exteriors de Can Ribot i del castell d’estil colonial de Can Corominas així com escenes d’Alejandro Sanz conduint per la carretera de l’Estació i la carretera de Martorell a Ullastrell.

El rodatge va ser el passat 1 de febrer i va durar un dia, segons han explicat els propietaris de Can Corominas. L’equip de gravació també va contractar el càtering a un restaurant del municipi i, segons han explicat, va demanar que el servei tingués el mínim impacte ambiental, sense fer ús de plàstics i amb estris reutilitzables.

Publicitat

Segons han explicat des de Can Corominas, el mateix Alejandro Sanz es va interessar per la història de la masia i el seu entorn, apuntant que es tractava d'”un espai únic”. Els propietaris de la masia destaquen que accions com aquesta contribueixen a situar Castellbisbal en el mapa cultural i ajuden a mantenir viu un espai com el Castell del Ben Viure.