Les llums de Nadal estaran enceses menys hores per estalviar energia

Les tradicionals llums que cada Nadal decoren alguns carrers de Castellbisbal s’apagaran enguany una hora abans del que era habitual amb l’objectiu d’estalviar energia.

Publicitat

La decoració nadalenca, que es posarà en marxa el 2 de desembre i estarà activa fins després de Reis, estarà encesa fins a les 22.00 hores de diumenge a dijous, horari que s’allargarà una hora, fins a les 23:00, els divendres i els dissabtes. A més, durant les tres dates més assenyalades de les festes a nivell comercial, el 24 i el 31 de desembre i el 5 de gener, els llums estaran encesos fins a la una de la matinada, segons ha explicat l’Ajuntament.

El cost aproximat que té la instal·lació dels llums de Nadal, que finança íntegrament l’Ajuntament, enguany és d’uns 33.000 euros i amb la reducció d’hores en les que estarà encesa el consistori calcula que estalviarà un 18% del consum en electricitat.

Publicitat

L’increment en la factura de la llum els darrers mesos ha estat el motiu d’una de les darreres modificacions del pressupost, que gairebé ha duplicat la partida destinada a aquest concepte.


  Share: