Les inscripcions a les activitats dirigides de l’Illa Esportiva cauen més d’un 30% amb la pandèmia

L’Illa Esportiva ha registrat 300 inscrits menys aquest inici de temporada amb un total de 671 inscripcions a les activitats físiques dirigides enfront de les 991 que es van registrar abans de la pandèmia, concretament l’octubre de 2019.

Publicitat

En aquest sentit, de la majoria de persones que han començat aquest octubre, 328, s’han inscrit als diferents programes aquàtics entre els quals també es troben els grups de natació específics per a persones amb mobilitats diferents que pretén facilitar a les persones amb mobilitats diferents, l’accés al medi aquàtic gràcies a la direcció d’un monitor individual, segons ha comunicat l’Ajuntament.

De la resta de persones inscrites, 167 faran activitats especialitzades, 95 de generals i 81 persones, classes d’spinning.
Pel que fa a les mesures que s’han de garantir contra la pandèmia COVID-19, cada grup de persones de cada classe serà d’un màxim de 10 persones amb un monitor que treballarà com a grup bombolla fent servir el mateix vestidor.

Publicitat

Com a novetat, el centre ja compta amb un nou control d’accés sense contacte que, a través del mòbil, treballarà les dades dels assistents en temps real, cosa que permet garantir la traçabilitat en cas d’identificar-se un cas de Covid-19.


  Share: