Les entitats es mobilitzen per la Marató

Publicitat

Part del teixit associatiu de la vila, representat per una vintena de persones, es va reunir en assemblea a l’aula de cultura del Casal Cultural i Recreatiu a finals de la setmana passada. El motiu d’aquesta trobada va ser començar a pensar amb actes que les entitats poguessin fer orientats a la recaptació de fons per a la Marató de TV3, que enguany té lloc el 16 de desembre i està dedicada a la lluita contra el càncer.

Aquest cop és el cinquè any consecutiu en que les entitats del poble s’agrupen per recaptar donacions per la Marató, tot elaborant un programa d’activitats conjunt, que aquest diari publicarà tan aviat com es confirmin les activitats.

Publicitat

Entre tots els actes celebrats per les entitats l’any passat al municipi, es va aconseguir fer una aportació de 7.726 euros que enguany s’espera superar. Entre els diversos actes que es van dur a terme, el que més diners va aportar va ser un sopar solidari al Casal Cultural de la nostra vila, que va ser amenitzat amb actuacions de la colla sardanista, la coral o els tabalers pota-rojos, entre d’altres.

La següent reunió de panificació, on es tancarà el programa d’actes i on totes les entitats del poble estan convidades assistir-hi, es celebrarà el proper dijous 29 de novembre a les 21:30 a l’aula de cultura del Casal.

Publicat el 15 de novembre de 2012 a les 18:25 per Albert Miralles