Les empreses Idemag i Vidrebany participen en la 10a edició d’Accelera el Creixement

Les empreses de Castellbisbal Idemag i Vidrebany han estat escollides per participar en la 10a edició del programa Accelera el Creixement que promou la Diputació de Barcelona i la patronal Pimec, segons ha fet públic l’Ajuntament a través de les xarxes socials.

Publicitat

Aquest programa es va iniciar l’any 2012 amb l’objectiu de donar suport a empreses amb un alt potencial de creixement. D’aquesta manera, 50 empreses cada any són seleccionades i acompanyades per tal d’ajudar-les en diferents àmbits com en la seva transformació digital o en la millora de les diferents estructures empresarials com ara la comercialització dels seus productes i serveis o la mateixa estructura financera. Les empreses aspirants han de tenir, sobretot, voluntat d’invertir en el propi creixement.

Idemag és una empresa ubicada al Pol. Ind. Llobregat de Castellbisbal, dedicada a la fabricació d’aplicacions magnètiques i a la comercialització de tota mena d’imants des de fa més de 25 anys.

Publicitat

Vidrebany és una empresa ubicada al polígon Comte de Sert que des de l’any 2000 es dedica a la fabricació de mobles de bany.