L’enllaç entre l’A2 i l’AP-7 entrarà en funcionament l’1 de setembre

El pont que enllaça l’A2 i l’AP-7 a l’alçada de Castellbisbal entrarà en funcionament el proper dimecres 1 de setembre, segons ha pogut saber 772.cat.

Publicitat

La inauguració, prevista per a mig matí del mateix dia de la posada en servei, comptarà amb la presència de la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez.

Els últims treballs, que segons les fonts oficials s’han allargat els darrers mesos per polir aspectes com la senyalització i la seguretat dels accesos, també han fet que l’entrada en funcionament de la infraestructura es produeixi l’endemà de la finalització de la concessió dels peatges a l’AP-7, que suposarà la desaparició del peatge de Martorell entre d’altres.

Publicitat

L’apertura posa punt i final a més de 13 anys d’obres, iniciades l’any 2008 i que han tingut un cost proper als 51 milions d’euros. Primer la crisi econòmica i finalment la pandèmia, que va acabar de retrasar un any l’apertura, han frenat la finalització d’uns treballs que s’han començat, représ i modificat nombroses vegades.

Els ajuntaments de Castellbisbal i Sant Andreu de la Barca s’han mostrat especialment crítics amb la lentitud en l’execució del projecte, que facilitant el trànsit entre l’A2 i l’AP-7, ha d’oxigenar la zona industrial que comparteixen ambdós municipis i descongestionar carreteres com la C-1413 entre la rotonda d’El Canyet i la de Mira-sol.