L’encesa de les llums marca l’inici de la campanya de Nadal

Publicitat

Les llums de Nadal que des de fa dies decoren els carrers del poble es van encendre ahir per primera vegada, senyalant l’inici de la campanya nadalenca per a molts comerciants de la vila.

Tot i que l’encesa es va realitzar abans de començar el pont, la campanya de Nadal pròpiament dita començara dilluns vinent, quan l’Associació de Comerciants de Castellbisbal posarà en marxa la ja tradicional promoció nadalenca.

Publicitat

Tot i que l’any passat van mantenir el sorteig de xecs regal, enguany les 23 botigues adherides a la campanya han decidit regalar participacions pel sorteig del Nen, que es celebrarà el dia 6 de gener.

Els comerciants que hi participin podran premiar als seus clients amb paquets de participacions de 10 cèntims cada una, fins a repartir un màxim de 10.000 participacions entre tots els establiments.

A part d’optar a una part del premi del sorteig del nen, les participacions també estan numerades i, en paral·lel, es farà el sorteig de 12 xecs de 25€ per gastar en els establiments que participen a la campanya.

En Josep Ramón Vall, tresorer de l’associació, confia en que la campanya d’enguany, tot i la crisi serà bona. “Durant l’any no va tant bé però aquí al poble, les campanyes de Nadal són bones”, assegura.

El primer cap de setmana de la campanya, els dies 14 i 15 de desembre, l’Associació també organitzarà la 3a Fira de Nadal, on s’exposaran botigues de roba, calçat i parament de la llar entre d’altres.

Com a gran novetat, el dissabte 15 es celebrarà la primera mostra d’el·laboradors de vi i oli de Castellbisbal, on participaran Vins i olis Comas i Morral, el Celler Ca l’Esteve i l’Apiaria.

Publicat el 6 de desembre a les 16:45 per Vicenç Moliné.