L’encensa de la foguera d’enguany serà “simbòlica” i en un acte amb un màxim de 100 assistents

Després d’alterar completament la celebració del Sant Jordi, la pandèmia de Coronavirus afectarà una altra data emblemàtica de la cultura catalana com és Sant Joan. El procés de desconfinament permetrà organitzar un acte amb públic enlloc d’activitats purament digitals, però serà una revetlla molt diferent a l’habitual.

Publicitat

Enlloc de la tradicional encesa de la gran foguera que voluntaris de diverses entitats i la brigada municipal preparàven al parc Folch i Torres, enguany es farà una encesa “simbòlica” de la foguera en un acte als jardins de Can Margarit, amb un aforament limitat a 100 persones que hauran de reservar plaça previa.

L’entrada al recinte s’haurà de fer de forma esglaonada, portant mascareta i respectant les distàncies de seguretat, pel que el consistori habilitarà seients per a cada un dels assistents. A la mitjanit, també respectant les distàncies de seguretat, se celebrarà un concert de rumba amb Blackiss.

Publicitat

La flama, com cada any, arribarà de la mà del Club Ciclista Castellbisbal i el Club Mindundis Team, que la portaran primer en bicicleta i després a peu des del massís del Canigó.