L’empatia com a sinònim de política municipal

L’empatia defineix el nostre rumb, la nostra forma de ser i de fer com a agrupació SOM Castellbisbal. Entenem la política municipal des d’aquesta capacitat emocional que ens permet posar-nos a la pell dels altres. Escoltar com a base de comunicació, renegant d’altres estratègies polítiques que passen per l’absentisme, ignorar o fer sentir menys a la resta.

Publicitat

Mitjançant aquesta forma de fer podem llistar aquells reptes que ens agradaria assolir per fer de Castellbisbal un municipi on el jovent es pugui quedar a viure; on el comerç estigui viu, sigui una font de vida i motor econòmic; que les entitats esportives, culturals i socials puguin desenvolupar la seva activitat; on la gent gran tingui cobertes les seves necessitats; on el transport públic sigui de qualitat; on les urbanitzacions no se sentin abandonades; on els processos com els tràmits per sol·licitar llicències d’obres siguin més àgils; entre d’altres propòsits.

Per a qualsevol inquietud, preocupació, problemàtica, idea de millora, propostes… podeu contactar amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials “SOM Castellbisbal” i treballarem conjuntament per definir un pla de futur que ens il·lusioni per al nostre municipi

Publicitat