L’auditori d’Els Costals celebra el seu desè aniversari amb un concert de la Judit Neddermann

Fotografia: Ajuntament de Castellbisbal. Autor: Aleix Mateu Falguera

Si fa uns mesos la biblioteca celebrava el seu desè aniversari, aquest cap de setaman va ser el torn de l’altre gran equipament amb seu a Els Costals, l’auditori. L’espai cultural va celebrar els seus primers 10 anys d’història amb un dels plats forts de la temporada, el concert de la cantant i compositora Judit Neddermann.

Publicitat

Amb motiu de l’aniversari, tant l’alcalde, Joan Playà, com la regidora de Cultura, Susana Solé, van adreçar-se als assitents recordant i reivindicant l’impuls que des dels anys 90 i principis dels 2000 es va donar al projecte d’un equipament com aquest, objecte de polèmiques polítiques en el seu moment pel seu cost i l’endeutament que va ser necessari asumir des del consistori per edificar-lo.

“Els Costals és el resultat d’una decisió valenta, amb una visió de futur i una aposta clara per un model de poble”, van assegurar, recordant que “a cultura també és un element clau per reduir les desigualtats d’una societat, “la cultura contribueix a fer-nos més tolerants, més oberts, més lliures i també més intel·ligents”.

Publicitat

L’actuació, que va omplir l’auditori, va acabar amb una sorpresa per als assistents, doncs a l’exterior de l’equipament hi havia preparat un espectacle amb llums i música que, mentre els assistents gaudien d’un aperitiu, va permetre projectar un video amb motiu de l’aniversari.

Com és habitual, la temporada d’enguany d’Els Costals combinarà espectacles teatrals, musicals, cinema i familiars amb produccions locals, com l’obra de teatre Toc Toc, que es representarà els propers 23 i 24 d’octubre, o el retorn d’Els Pastorets el 29 i 30 de desembre, ambdós espectacles de la companyia local Molta Comèdia.