L’atur creix a Castellbisbal en 22 persones i s’acosta al miler d’aturats

El nombre d’aturats a Castellbisbal va créixer al gener en 22 persones i el poble ja suma 993 persones sense feina, una taxa d’atur del 14,88% segons les dades del Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Publicitat

La xifra suposa trencar amb la tendència baixista iniciada al novembre i mantinguda el desembre, dos mesos en que es va reduir l’atur en 25 persones, i torna a situar el nombre de persones sense feina en una xifra propera al miler, tot i que encara inferior al récord registrat a l’octubre, quan es va arribar als 996 aturats.

El repunt, a més, coincideix amb l’entrada en vigor de les mesures impulsades per l’Ajuntament per incentivar la contractació. Així, des de l’1 de gener, les empreses del poble gaudeixen entre d’altres avantatges de bonificacions de fins al 50% en la taxa d’obres i activitats en el cas que contractin aturats a través de la borsa de treball del poble.

Publicitat

En comparació amb el gener de l’any passat, quan l’atur respecte el desembre de 2011 va créixer en sis persones, l’increment ha estat de 107 nous aturats, un 12,08% més.

Captura de pantalla 2013-02-05 a les 1.21.14 PM

Publicat el 5 de febrer de 2013 a les 13:32 per Vicenç Moliné i Albert Miralles

 


  Share: