L’Arxiu Municipal obre la sisena convocatòria de la seva beca de recerca

L’Arxiu Municipal de Castellbisbal obre la sisena edició de la beca de recerca sobre Castellbisbal que es destinarà a finançar un projecte d’investigació sobre la història i el patrimoni de Castellbisbal, des de l’antiguitat tardana fins a finals del segle XX, segons ha comunicat l’Ajuntament.

Publicitat

Per poder optar a la beca, un ajut de 4.000 euros, els aspirants hauran d’estar cursant estudis superiors o haver-los acabat i podran presentar un projecte individual o col·lectiu on s’especifiquin els objectius del projecte, quin interès científic té, la metodologia utilitzada i les fonts que s’ha fet servir per documentar-lo.

El termini per fer les sol·licituds finalitza el pròxim 5 de novembre i els projectes presentats seran avaluats per experts en la matèria com és el cas del professor d’Història econòmica de la Universitat de Girona, Antonio López Estudillo o Mercè Aymerich, arxivera municipal de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i membre de la junta de l’Associació d’Arxivers de Catalunya.

Publicitat

L’ajut s’adjudicarà amb un únic projecte sigui individual o col·lectiu que es publicarà en format paper i electrònic i del que s’entregaran exemplars a l’autor o autors sense cap cost. A més, es farà distribució a centres d’arxiu, universitats, centres de recerca i biblioteques.

Les anteriors beques de l’Arxiu Municipal han permés editar estudis sobre la demografia i la història de Castellbisbal, com la reconstrucció del castell del Benviure.