L’Àrea Metropolitana destinarà 210.000 euros a polítiques socials a Castellbisbal

borsa treball aturL’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha assignat 210.720 euros per potenciar les polítiques socials a Castellbisbal durant els anys 2016-2019, inversió que es destinarà a complementar les actuacions de l’Ajuntament, especialment en l’àmbit de l’ocupació.

Publicitat

L’ajuda forma part d’un pla dotat amb 30 milions d’euros per potenciar polítiques socials a tots els municipis de l’AMB sense comptar Barcelona. A l’estar especialment enfocat a l’àmbit de l’ocupació, el repartiment entre municipis s’ha fet en funció de la taxa d’atur i la renda mitjana de les famílies.

Segons la nota publicada per l’AMB, les ajudes prioritzaran “la contractació laboral de persones aturades per a la realització d’actuacions de caràcter temporal i d’interès general i social, i facilitin als participants adquirir experiència professional i millorar la seva ocupabilitat” així com l’autoocupació.

Publicitat

Amb aquest pla, l’AMB espera crear 4.500 llocs de treball a tota l’àrea metropolitana, superant els 3.990 que es van crear amb el pla que va precedir aquest i en el que es va invertir una quantitat similar.

Publicat el 16 de febrer de 2016 a les 17:00 per Vicenç Moliné