L’ANC farà una nova campanya de recollida de signatures per la Independència

L'anterior recollida de signatures. Fotografia de Marina Nicolau
L’anterior recollida de signatures. Fotografia de Marina Nicolau

L’Assamblea Nacional de Catalunya (ANC) de Castellbisbal realitzarà aquest cap de setmana una nova campanya de recollida de signatures per la Independència similar a la que ja va realitzar el passat 11 i 12 de gener.

Publicitat

L’objectiu de la campanya, que es realitza de forma coordinada amb moltes altres seccions territorials de l’ANC a tot Catalunya, és recollir suports per demostrar el suport a la independència de Catalunya i en última instància poder exercir el dret a petició si no es pot realitzar una consulta com la que hi ha programada per al 9 de novembre.

La principal diferència amb l’anterior recollida de signatures serà la ubicació dels punts de recollida. Mentre que a mitjans de gener es va voler imitar al màxim una situació de consulta oficial i es van ubicar les taules als col·legis electorals que hi havia disponibles com Els Costals o el local social de Can Santeugini, aquest cap de setmana s’ha optat per apropar els punts de recollida de signatures als punts més concorreguts del poble, com l’Illa Esportiva. El segon punt de recollida de signatures, però, serà el col·legi electoral per excel·lència; el Casal.

Publicitat

En contrast amb la darrera vegada, a més, l’ANC s’ha volcat en fer difusió de la recollida de signatures d’aquest cap de setmana.

Els horaris en els que es recolliran signatures en aquests dos punts serà el dissabte de 10 del matí a 8 del vespre i diumenge de 10 del matí a 2 de la tarda.

Publicat el 20 de març de 2014 a les 08:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné