L’ANC dóna suport a ERC, l’únic partit que ha signat els comprimisos de l’entitat

Estelada-gegant-ANC-Ermita (1)L’Assamblea Nacional Catalana (ANC) de Castellbisbal ha començat a repartir uns folletons on expressa el seu suport per Esquerra Republicana de Catalunya, l’únic partit que ha signat els cinc punts que l’entitat va proposar els partits per demostrar el seu compromís amb el procés sobiranista des del món local.

Publicitat

Tot i que Esquerra ha estat l’únic partit que apareix esmentat als folletons de l’ANC, des de l’entitat expliquen que altres partits com CIU o Alternativa també han mostrat la seva voluntat de participar en el procés independentista.

Convergència i Unió, de fet, ha signat quatre dels cinc punts plantejats per l’ANC però ha rebutjat signar el cinquè, que implica donar suport només a candidats d’altres llistes que també hagin signat els cinc punts.

Publicitat

Alternativa per Castellbisbal porta en el seu programa la defensa del Dret a Decidir però tanmateix no ha signat els punts proposats per l’ANC.

Aquest vespre, l’entitat sobiranista ha organitzat una taula rodona amb membres de cada un dels tres partits per debatre el paper del món local en el procés independentista. L’acte serà a les 20:00 a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

Publicat el 21 de maig de 2015 a les 16:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné