L’AMB assumeix la gestió del Parc de l’Ermita

Parc de l’Ermita

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha assumit des de principis d’any la gestió del parc de l’Ermita, el primer del municipi que s’incorpora a la xarxa de 52 parcs metropolitans gestionats per l’organisme.

Publicitat

A partir d’enguany, l’AMB en farà la gestió integral, que inclou la vegetació, el mobiliari, les instal·lacions, els paviments i els elements construïts, segons ha explicat en un comunicat.

També s’encarregarà de portar a terme activitats educatives i de dinamització com, per exemple, les que pertanyen al programa metropolità d’educació per a la sostenibilitat, Compartim un Futur.

Publicitat

Segons han avançat des de l’AMB, les primeres intervencions previstes pivotaran sobre 3 eixos: “millora i adequació de l’àrea de jocs infantil, millora del tancament lateral del parc que dóna a la zona foresta i millora dels paviments i recollida d’aigua”. Alguns d’aquests treballs ja es poden començar a apreciar en el parc.

Des de l’AMB apunten que el parc de l’Ermita té potencial per treballar aspectes com els refugis per a fauna o la coberta vegetal degut a que està tocant a una zona forestal, poden aportar així beneficis socials com mediambientals.