L’Alcalde fa una crida a respectar les mesures per prevenir el Covid-19 i evitar un rebrot

L’Alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, ha adreçat una carta als veïns i veïnes de Castellbisbal on fa una crida respectar les mesures establertes per les autoritats sanitàries per evitar la propagació del virus “i l’aparició de més brots com el de la comarca del Segrià, a Lleida”, recordant que en aquest cas ha comportat el confinament perimetral de la comarca.

Publicitat

El text recorda que s’ha superat el pic de la pandèmia i totes les fases del desconfinament gràcies a la col·laboració de la ciutadanía. “Malauradament, però, la Covid-19 no ha estat superada i persisteix el risc de contagi, per això, no ens podem relaxar i no es poden acceptar actituds irresponsables que posen en perill la salut i la seguretat de les persones”.

La carta insisteix especialment la obligatorietat de portar mascareta, en vigor des del dijous 9 de juliol, i que es podrà sancionar a qui no ho faci, així com la resta de mesures per prevenir contagis. “Tothom és coneixedor de les restriccions a les quals hem estat sotmesos els darrers mesos per la Covid-19 i les greus conseqüències socials i econòmiques que se n’han derivat”, recordant les víctimes i la crisi econòmica derivada.

Publicitat

L’opció d’adreçar una carta a la ciutadanía ja va ser emprada per l’alcalde al principi de l’estat d’alarma per demanar la col·laboració ciutadana i el respecte de les restriccions a la mobilitat i l’activitat en espais públics que va imposar per frenar la propagació del virus.