L’alcalde aprofita la felicitació nadalenca institucional per demanar prudència de cara a les festes nadalenques

La felicitació nadalenca que cada any prepara el consistori s’ha convertit enguany en un missatge institucional de l’alcalde, Joan Playà, en format vídeo. A part de felicitar el Nadal, l’alcalde ha aprofitat la intervenció per reiterar el missatge de prudència que regularment s’ha enviat a la ciutadania des de l’inici de la pandèmia.

Publicitat

El discurs, que comença amb un agraïment pels esforços fets per la ciutadania des del mes de març, assegura que “és un moment molt complicat i molt difícil per a tothom, però si ens estimem els nostres, cal que evitem riscos innecessaris” en referència a la relaxació de les mesures de distància i el contacte amb membres d’altres bombolles de convivència.

“Ara que s’acosten unes festes tan assenyalades, en les que tothom té ganes de retrobaments familiars i amb les amistats, no podem abaixar la guàrdia i cal que continuem amb el compliment estricte de totes les mesures preventives que ens recomanem o ens imposen les administracions i les institucions sanitàries”, apunta l’alcalde.

Publicitat

L’esclat de la pandèmia ha fet relativament habituals els missatges de l’alcalde a la ciutadania, que a través de diversos comunicats i cartes obertes ha insistit, especialment durant els primers mesos de confinament, en el compliment de les mesures de seguretat. Aquesta vegada, però, és la primera que el missatge es transmet en format vídeo.