L’Ajuntament va atorgar més de 5000 euros en ajuts al transport per a estudiants d’educació post obligatòria l’any 2019

Bus

L’Ajuntament de Castellbisbal va atorgar l’any passat 5.012 euros en ajuts al transport per a estudiants d’educació post obligatòria. En total, 21 estudiants es van repartir les ajudes d’aquest programa en la que va ser la seva primera edició.

Publicitat

L’ajut, que es concedeix trimestralment i va nèixer amb la voluntat de “donar suport i potenciar la igualtat d’oportunitats a tots els i les joves de Castellbisbal” així com “potenciar l’ús del transport públic en una clara aposta per la sostenibilitat i el medi ambient”, ha permés a cada beneficiari rebre, de mitjana, prop de 240 euros per finançar el 50% de les despeses de la targeta de transport públic TJove en qualsevol modalitat.

Des d’avui i fins al 13 de març s’obre un nou termini per a la sol·licitud dels “Ajuts al transport per a estudiants de post obligatòria”. La convocatòria va dirigida a tots aquells joves d’entre 16 i 24 anys que volen estudiar en un centre públic, privat o concertat de formació professional de grau mitjà o superior, batxillerats, estudis universitaris i/o postgraus o màsters així com qualsevol altra modalitat educativa, però presencial.

Publicitat