L’Ajuntament torna a tancar El Serral després de detectar dos positius entre els usuaris

El centre de dia El Serral torna a estar tancat després de detectar-se un possible brot de Covid.19 entre els seus usuaris, segons ha informat l’Ajuntament. Seguint els protocols sanitaris, el centre romandrà tancat 10 dies.

Publicitat

El brot hauria començat la setmana passada, quan una persona usuaria del centre va donar positiu per Covid-19. El centre va realitzar tests d’antígens a tota la resta d’usuaris i treballadors, que van donar negatiu. El protocol per aquests casos, però, preveu realitzar una PCR als usuaris, prova que es va realitzar dimarts.

Els primers resultats van donar un segon positiu, pel que es va procedir a tancar el centre i realitzar-ne una desinfecció completa mentre els usuarios eren traslladats a casa seva amb la possibilitat per les famílies de comptar amb el suport del del Servei d’Atenció Domiciliaria de Serveis Socials.

Publicitat

És la tercera vegada des de l’inici de la pandèmia que es tanca l’equipament després de detectar-se casos de Covid-19. La primera va ser el novembre de 2020 i la segona al mes de març d’enguany. En tots els casos, el brot va quedar sota control i el centre va poder reobrir.