L’Ajuntament torna a tancar el parc de l’Ermita a les nits per frenar l’augment de contagis

El parc de l’Ermita tornarà a estar tancat durant les nits, entre les 12 i les 6 de la matinada, per mirar d’evitar les concentracions de gent i els contagis que poden comportar, segons ha anunciat aquest matí l’Ajuntament.

Publicitat

La mesura arriba després que el Govern de la Generalitat, a través del Procicat, hagi recomanat “limitar l’accés a espais públics on es pugin produir concentracions de persones” durant la matinada i és una rèplica del tancament que es va realitzar l’any passat, degut a les nombroses concentracions de joves que es reunien al parc.

En un comunicat a les xarxes socials, l’Ajuntament també ha recomanat a la població que eviti les concentracions i trobades a la resta de parcs i places públiques del municipi durant la matinada, “mentre estiguin vigents les noves restriccions contra la COVID-19”.

Publicitat

La situació al municipi és greu després que durant la setmana passada s’hagin detectat 72 nous positius de Covid-19, més d’un 7% del total de casos detectats durant tota la pandèmia, una xifra que s’apropa al miler.