L’Ajuntament torna a obrir els serveis del Punt Verd i la deixalleria mòbil a les urbanitzacions

Publicitat

El Punt Verd i la deixalleria mòbil tornen a prestar els seus serveis en els horaris habituals, tot i que amb mesures excepcionals d’higiene i distanciament físic per tal d’evitar contagis, segons ha fet public l’Ajuntament.

D’aquesta manera, el Punt Verd torna a obrir les seves portes però l’entrada a l’interior del local no estarà permesa i la recepció de residus i el lliurament de bosses compostables es farà a la porta d’entrada. Tot i la reobertura, però, de moment no funcionaran ni l’espai d’intercanvi ni d’ús compartit ni el servei de lloguer de bicicletes.

Publicitat

D’altra banda, la deixalleria mòbil municipal per a les urbanitzacions es posa en marxa amb els horaris i serveis habituals. Al mateix temps la deixalleria mòbil de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la qual habitualment s’instal·la a les urbanitzacions de Can Costa i Can Campanyà, funcionarà de la forma habitual, el primer dissabte de cada mes, amb un canvi a Can Costa on reduirà la seva presència una hora.

La reapertura de la deixalleria mòbil i el punt ver arriba una setmana després de la reapertura de la Deixalleria, el primer equipament municipal que va reobrir després del decret d’estat d’alarma.