L’Ajuntament tanca l’any 2017 amb un superàvit de 2,7 milions d’euros

Entrada a lAjuntament de Castellbisbal

Publicitat
Dental Gaudi

L’Ajuntament de Castellbisbal va tancar l’any 2017 amb un superàvit de 2.775.000 euros, més d’un 10% del pressupost, obtingut al reduir-se les despeses que s’havien previst inicialment, segons es va informar al darrer Ple municipal.

La liquidació del pressupost de l’any 2017, aprovada amb els vots d’Alternativa i l’abstenció de la resta de partits polítics, suposa augmentar els fons propis de que disposa l’Ajuntament fins als 5,76 milions d’euros.

Publicitat
farmacia-m-castelana

La intenció del consistori, segons ha manifestat l’equip de govern, és dedicar-ho a inversions i despeses generals ampliant les que estan previstes per enguany. De fet, en el ple que es va aprovar el pressupost per a enguany ja es va fer menció al fet que el capítol d’inversions només augmentava en 275.000 euros a l’espera de conèixer el tancament de l’anterior pressupost. “Tanmateix, existeixen diverses limitacions legals, imposades pel govern espanyol, pel que fa a inversió d’aquests diners”, apunten des de l’Ajuntament.

Les primeres inversions després d’aquest augment dels fons propis es va aprovar en el mateix Ple municipal; es va aprovar l’adquisició de material informàtic per valor de 71.000 euros per substituir equips que ja estan obsolets i la construcció d’una tanca que envolti l’edifici de la masia de Can Pedrerol de Dalt valorada en 19.000 euros.

Publicat el 9 d’abril de 2018 a les 9:00 per Vicenç Moliné

Etiquetes

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top