L’Ajuntament tanca l’any 2017 amb un superàvit de 2,7 milions d’euros

Entrada a lAjuntament de Castellbisbal

L’Ajuntament de Castellbisbal va tancar l’any 2017 amb un superàvit de 2.775.000 euros, més d’un 10% del pressupost, obtingut al reduir-se les despeses que s’havien previst inicialment, segons es va informar al darrer Ple municipal.

Publicitat

La liquidació del pressupost de l’any 2017, aprovada amb els vots d’Alternativa i l’abstenció de la resta de partits polítics, suposa augmentar els fons propis de que disposa l’Ajuntament fins als 5,76 milions d’euros.

La intenció del consistori, segons ha manifestat l’equip de govern, és dedicar-ho a inversions i despeses generals ampliant les que estan previstes per enguany. De fet, en el ple que es va aprovar el pressupost per a enguany ja es va fer menció al fet que el capítol d’inversions només augmentava en 275.000 euros a l’espera de conèixer el tancament de l’anterior pressupost. “Tanmateix, existeixen diverses limitacions legals, imposades pel govern espanyol, pel que fa a inversió d’aquests diners”, apunten des de l’Ajuntament.

Publicitat

Les primeres inversions després d’aquest augment dels fons propis es va aprovar en el mateix Ple municipal; es va aprovar l’adquisició de material informàtic per valor de 71.000 euros per substituir equips que ja estan obsolets i la construcció d’una tanca que envolti l’edifici de la masia de Can Pedrerol de Dalt valorada en 19.000 euros.

Publicat el 9 d’abril de 2018 a les 9:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné