L’Ajuntament tanca cada nit el parc de l’Ermita per intentar frenar les trobades de joves que s’hi celebren

L’Ajuntament ha decidit tancar el parc de l’Ermita amb l’objectiu de posar fi a les trobades noctures de joves que s’hi celebren i que es tem que siguin un focus de contagis de Covid-19.

Publicitat

La decisió, que s’ha portat a terme col·locant cartells informatius a l’entrada del recinte, serà efectiva cada dia des de les 10 del vespre fins les 7 del matí. Les persones que es trobin al parc en l’horari en que està tancat podran ser denunciades, segons ha avisat l’Ajuntament en un comunicat.

La mesura s’alinea en un seguit d’accions per evitar les aglomeracions de persones, pel que la campanya involucrarà Policia Local, Protecció Civil i els educadors juvenils de carrer per evitar aquestes aglomeracions.

Publicitat

En aquest sentit, l’Ajuntament ha posat en el punt de mira els carrers de l’Illa de Vianants del nucli urbà, “on molt sovint s’hi veuen grups de veïns i veïnes sense mascareta o amb la mascareta mal posada”, i les terrasses dels bars, “on s’ha detectat un relaxament de les normes per part de la clientela”.

“El consistori està fermament decidit a imposar les sancions que siguin pertinents per garantir que es respectin les mesures dictades per les autoritats sanitàries”, va assegurar l’alcalde a la resta de partits en una reunió a principis d’aquesta setmana, segons ha fet públic en un comunicat de premsa.