L’Ajuntament subsitueix 500 fanals per llums LED a Can Costa, el nucli urbà i l’Illa Esportiva

L’Ajuntament ha posat en marxa els treballs per substituir les llums de 500 fanals per noves luminàries de tecnologia LED, més eficient i sostenible. Les zones on es realitzarà aquesta substitució seràn Can Costa, el nucli urbà, concretament a l’eixample, i l’Illa Esportiva, on també es renovaran els llums del camp de futbol i les pistes de tennis i frontó.

Publicitat

El cost de la substitució serà de 180.000 euros, segons ha fet públic el consistori, i s’adjudicarà a tres empreses diferents; a través de l’Associació Catalana de Municipis (86.000 euros) i a l’empresa Citelum Ibèrica (30.973,58 euros) s’ha contractat la substitució de els llums del nucli urbà i Can Costa, mentre que les llums de l’Illa Espotiva les substituirà l’empresa Sociedad Española de Construcciones Eléctricas (SECE), amb un cost de 57.200 euros.

Un cop aquests treballs hagin finalitzat, “un 30% de l’enllumenat públic és energèticament sostenible al nivell màxim que permet la tecnologia actual”, segons el regidor de Patrimoni Urbà, Joaquim Sardà. L’objectiu, apunta Sardà, és arribar al 100% en els propers dos anys.

Publicitat