L’Ajuntament, satisfet amb el retorn de la normalitat a la Festa Major

L’Ajuntament de Castellbisbal i, concretament, la regidoria de Cultura, s’ha mostrat satisfeta pel desenvolupament de la Festa Major d’enguany, la primera després de la pandèmia, celebrada entre el 17 i el 21 d’agost. “Després de dos anys sense Festa Major, n’estem més que satisfets de com anat tot”, apunta a 772.cat el regidor de Cultura, Joan Comellas, senyalant que “als 111 anys de la Festa Major de l’Aigua i la Llum la recordarem com la del retrobament al carrer i sobretot la de tornar-la a viure amb normalitat”

Publicitat

Malgrat les fortes pluges que van marcar el primer i l’últim día, obligant a cancel·lar alguns actes, la valoració final és positiva: “Han estat cinc dies molt intensos i participatius amb moltes ganes de festa i l’hem gaudit d’allò més, malgrat la guitza de les inclemències del temps”.

Comellas també destaca el repte de recuperar les dinàmiques organitzatives pròpies de la Festa Major, aturades durant dos anys de pandèmia. “No era fàcil engegar de nou la maquinària de les il·lusions compartides i ser capaços, altre cop, de teixir complicitats i compromís de participació de totes i tots els que l’han fet possible”, destaca afegint un “agraïment immens” per als que ho han fet possible. “L’any que bé hi tornarem, amb més ganes si cal, perquè crec que tenim camí a recórrer per fer-la millor encara”, conclou.

Publicitat


  Share: