L’Ajuntament retirarà els cartells de municipi per la independència dilluns, segons el PSC

Publicitat

El grup municipal del PSC ha anunciat en un comunicat que dilluns es retiraran els cartells que informen que Castellbisbal és una vila adherida a l’Associació de Municipis per la Independència de Catalunya, apareguts divendres a diversos accessos del poble.

Segons el PSC, els cartells han estat penjats i s’hi ha utilitzat el logotip oficial de l’Ajuntament sense cap autorització i recorda que a l’acta del ple on es va votar l’adhesió de Castellbisbal a aquesta organització, el passat mes de març, no s’hi incloïa la col·locació de cap cartell.

Publicitat

En aquest sentit, el grup polític també informa que s’obrirà un expedient sancionador per la col·locació dels cartells i l’ús del logotip municipal sense autorització.

En un comunicat, els socialistes mostren la seva disconformitat amb la col·locació dels cartells i senyalen que van votar en contra de l’acta, que va ser aprovada gràcies als vots de Convergència i Unió i Alternativa per Castellbisbal. Segons recorden al comunicat, el PSC defensa un model federal com la millora manera d’encaixar Catalunya dins d’Espanya. El grup polític també considera intencionat el moment de l’aparició dels cartells, just dos dies abans de les eleccions.

Des d’alcaldia han declinat pronunciar-se sobre els fets per respectar la jornada de reflexió i s’han limitat a confirmar que els cartells no van ser col·locats per la brigada municipal ni s’hi han gastat diners públics ni compten amb l’autorització de l’Ajuntament. Tot i això, han descartat cap acció al respecte abans de dilluns.

Publicat el 24 de novembre de 2012 a les 19:48 per Vicenç Moliné