L’Ajuntament repinta les senyals viàries

2012-12-20 12.10.09

Publicitat

L’Ajuntament ha començat una campanya per repintar les senyals de circulació pintades a les avingudes i carreteres del poble, algunes de les quals estaven molt deteriorades pel pas del temps.

Els treballs de repintat, que avui s’han realitzat a diversos pasos zebra del nucli urbà i que acabaran a principis de gener, han estat pagats per l’Ajuntament i han tingut un pressupost de 22.679 euros. Segons explica el regidor d’Obres, Urbanisme i Medi Ambient, Alberto Matallanas, s’ha donat prioritat a les senyals de circulació per davant de les línies dels aparcaments, tant gratuïts com de zona blava, ja que “no hi ha diners per fer-ho tot”.

Publicitat

A part del repintat de les senyals de circulació, aquestes darreres setmanes també s’han realitzat obres de manteniment a diverses urbanitzacions amb la col·laboració de l’Autoritat Metropolitana del Transport.

Concretament i durant els propers nou mesos, s’han contractat a través de la borsa de treball quatre pintors i sis paletes de diverses categories que, repartits en dos torns de quatre mesos i mig cada un, han arreglat desperfectes en els carrers i les instal·lacions públiques del nucli urbà i les urbanitzacions de Santa Teresita, Can Santeugini i Comte de Sert.

En aquest darrer cas, com expliquen des de l’Ajuntament, les obres s’han fet seguint les recomanacions de l’associació de veïns de l’urbanització, que fa poc va presentar davant el consistori un dossier propi amb 101 punts de l’urbanització on calia fer reparacions.

L’AMB, dins el programa de Plans d’Ocupació, ha pagat 96.000 euros, el 80% del cost total i l’equivalent als sous dels treballadors mentre que l’Ajuntament ha assumit el 20% restant, 24.000 euros, que equival al material utilitzat.

Publicat el 20 de desembre de 2012 a les 14:00 per Vicenç Moliné