L’Ajuntament reparteix les Jornades per la Igualtat per tot l’any amb el lema “Cada 8 és 8 de març”

L’Ajuntament de Castellbisbal va engegar divendres passat les jornades per la Igualtat amb un nou calendari mensual d’activitats i tallers que es duran a terme cada dia 8 de cada mes, amb l’objectiu d’estendre durant tot l’any la defensa pels valors en la igualtat, integrant la perspectiva de gènere per tal d’eliminar les desigualtats entre dones i homes.

Publicitat

En línea amb aquesta voluntat de fer present la necessitat de defensar la igualtat, des de fa dos anys, segons explica la regidoria d’Igualtat, a més del pressupost destinat al departament d’Igualtat, l’equip de govern inclou dins dels pressupostos dels departaments d’Esports, Cultura, Educació, Joventut i Serveis socials, partides econòmiques destinades també al foment de projectes emmarcats en aquest àmbit.

En aquest sentit, es treballa per promoure  campanyes com el programa d’educació “perspectiva i coeducació a les escoles” on es fan “formacions i tallers amb pares, Ampas, docents i infants de primària.  I aquest any s’està treballant per poder incloure els nens i nenes de secundària en aquest projecte” segons ens ha confirmat la Melània Solís, regidora d’Igualtat qui afegeix que, en l’àmbit de la igualtat, es poden fer moltes coses i que “la formació a les escoles és una petita cosa, però que dóna un gran resultat”.

Publicitat

El programa d’aquest mes s’allargarà fins aquest diumenge 15 de març amb diferents xerrades, tallers, exposicions i activitats per a tots els públics que tenen per objectiu posar de manifest la lluita per la igualtat entre homes i dones.