L’Ajuntament renovarà l’enllumenat de l’urbanització Comte de Sert

L’Ajuntament renovarà en els propers mesos l’enllumenat públic de l’urbanització Comte de Sert substituïnt les actuals faroles per llums LED, com s’ha fet al nucli urbà, però també renovant el cablejat de les instal·lacions, quadres elèctrics i altres elemets de la xarxa que han quedat antiquats.

Publicitat
piscines

Aquesta actuació, aprovada el darrer ple municipal com a part d’un paquet d’inversions per gastar el romanent del pressupost, tindrà un cost de 244.850 euros i també inclourà instal·lar il·luminació a dos passatges de Can Santeugini que a hores d’ara no tenen il·luminació. Concretament, les actuacions a Comte de Sert té un pressupost de 228.000 i les de Can Santeugini 13.600 aproximadament.

El regidor de Serveis, Joaquim Sardà, va explicar que “es tracta d’unes obres molt necessàries, ja que el sistema d’enllumenat d’aquestes dues zones residencials és antic” i no compleix la normativa. “És una qüestió de seguretat per als ciutadans, però també d’estalvi econòmic i millora mediambiental”, va apuntar.

Publicitat
piscines

Publicat el 8 de novembre de 2017 a les 10:30 per Vicenç Moliné

 

Etiquetes

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top