L’Ajuntament renova el sistema de sanejament del centre de día El Serral

Foto: Aleix Mateu

El centre de dia per a la gent gran El Serral està en obres, que han de renovar el sistema de sanejament d’aigües pluvials i residuals de l’equipament així com construir una nova connexió i un nou pou a la xarxa general, segons ha informat l’Ajuntament.

Publicitat

Les obres van començar el passat 3 de febrer i tenen una durada prevista de mes i mig, “de manera que a finals del proper mes de març ja estaran acabades”, ha avançat el consistori. El primer pas ha estat fer actuacions a l’exterior de l’edifici, ja acabades i seguides pels treballs a l’interior de l’equipament.

Per aquest motiu, fins al 21 de febrer, les activitats esportives s’han traslladat al gimnàs de l’Institut Escola Les Vinyes i les visites del servei de podologia durant aquests dies s’han reubicat a la planta superior del centre de dia.

Publicitat

“A excepció d’aquestes afectacions, la resta d’activitats que es fan a El Serral no es veuran interrompudes en cap moment, donat que els treballs que afectin els serveis de l’equipament es realitzaran en caps de setmana”. El projecte tindrà un import de 38.925,68 euros i l’executarà l’empresa Construcciones Diego Becerra, SL.

Author: Vicenç Moliné