L’Ajuntament regala a alumnes i centres escolars contes per celebrar Sant Jordi

Fotografia: Ajuntament de Castellbisbal

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, la regidoria d’Educació va regalar a tots els alumnes de segon i tercer de primària del poble i a una trentena de nens i nenes del casal El Mirador el conte La llegenda del cavaller Valentí. També ha regalat a cada un dels centres educatius així com a la Biblioteca Josep Mateu i Miró dos lots de sis llibres de temàtica inclusiva, especialment pensats per treballar les emocions dels més petits.

Publicitat

Els lots inclouen l’àlbum il·lustrat L’avi ja no hi és que reflexiona sobre les pèrdues i la mort, el conte Amb ales de papallona que parla de com superar les pors, els llibres Vermell fort i l’Arbre de Nadal que aborden la diversitat, el conte Mi historia, que està transcrit en llenguatge braille perquè pugui ser llegit per persones cegues; i el llibre La revolució de Shiwa, “una història que es va treballar a les escoles a principis d’any, gràcies a la visita d’una mare del poble que té una filla amb espina bífida, com una de les protagonistes del conte”, expliquen des del consistori.

L’obsequi del conte La llegenda del cavaller Valentí s’enmarca en el projecte literari Cap infant sense conte, busca fomentar la lectura entre els infants. L’Ajuntament de Castellbisbal s’hi va adherir l’any passat, quan ja va obsequiar als alumnes amb el conte Els fills de l’emperador Xiao Ling.

Publicitat