L’Ajuntament reformarà els vestidors de l’Illa Esportiva

L’Ajuntament destinarà 318.000 euros a renovar el paviment i les dutxes dels vestidors de l’Illa Esportiva, gràcies a una modificació del pressupost aprovada per unanimitat al darrer Ple municipal.

Publicitat

Les obres afectaran tots els vestidors de l’equipament, tant els d’abonats com els col·lectius, i adaptar-los a les noves normatives, tenint en compte que el disseny i el mobiliari són els originals de quan es va inaugurar l’any 2000. “El projecte també contempla la possibilitat de reestructurar l’espai existent i estudiar la possibilitat d’edificar uns mòduls especials per a discapacitats”, apunten des de la regidoria, on tenen interés en potenciar les activitats aquàtiques per a aquest col·lectiu. La data de les obres dependrà del que es trigui a elaborar el projecte, però la intenció és no esperar a la tancada tècnica que cada any es realitza durant el mes d’agost, segons han apuntat des del consistori.

La reforma és la partida més gran d’una modificació que també inclou més de 66.000 euros per reparar el sistema de clavegueram de l’edifici on hi ha el Centre de Dia El Serral, prop de 50.000 euros per una zona infantil a Santa Rita acordada amb els veïns així com 50.000 euros que s’afegiran a la partida destinada al nou skatepark.

Publicitat