L’Ajuntament reforça els serveis per atendre als col·lectius més vulnerables

L’Ajuntament de Castellbisbal ha decidit mantenir actius serveis pensats per cobrir les necessitats de col·lectius vulnerables com és el Servei d’Atenció Domiciliària i el d’Àpats a Domicili, al mateix temps que s’ha creat un protocol per fer seguiment d’aquelles persones més grans de 65 anys del municipi que viuen soles o no tenen una xarxa familiar propera.

Publicitat

L’objectiu d’aquest nou protocol és “comprovar el seu estat de salut i atendre les necessitats que puguin tenir”, expliquen des del consistori. En aquest sentit, s’ha fet una crida a la població per avisar de qualsevol cas que creguin susceptible de necessitar ajuda per part dels tècnics del consistori. Si és el cas, es pot trucar a qualsevol dels tres telèfons que des de l’Ajuntament estan centralitzan les consultes en aquests dies de serveis mínims: el telèfon 93 772 02 25 de l’Ajuntament, el 93 772 00 55 de Can Margarit o directament a la Policia Local, al 93 772 11 88.

En paral·lel al compromís de mantenir el Servei d’Atenció Domiciliària i el d’Àpats a Domicili, des de l’ajuntament “s’està treballant perquè les beques menjador del Consell Comarcal del Vallès Occidental arribin a través de targetes moneder a les famílies que en tenen necessitat”.

Publicitat

Pel que fa al subministrament, l’Ajuntament ha comunicat que ha arribat a un acord amb AICSA i amb Endesa, de manera que mentre duri aquesta situació d’excepcionalitat no hi hauran talls d’aigua o llum per impagament de factures.

 

Author: Vicenç Moliné