L’Ajuntament reclama que torni el servei d’expedició del DNI al municipi

Entrada a l’Ajuntament de Castellbisbal

Publicitat
llaminadures-milu

Gairebé cinc mesos després que la Policia Nacional suspengués les visites que realitzava a Castellbisbal per expedir el DNI als veïns del municipi, l’Ajuntament reclama que es restableixi el servei.

Sense més detalls, el 5 d’Octubre, quatre dies després de la celebració del referèndum de l’1-O, la Policia Nacional va comunicar a l’Ajuntament que suspenia les visites “per motius de seguretat”.

Publicitat
piscines

 

Ara, l’alcaldeha demanat per carta la presència de la unitat mòbil que permetrà novament la tramitació del DNI al municipi, per facilitar les gestions als veïns i evitar els desplaçaments a comisseries d’altres pobles.

Des del consistori apunten que es segueixen fent desplaçaments d’equips mòbils especials per a aquelles persones amb problemes de mobilitat. Tot i això, “aixecar la suspensió suposaria retornar a la normalitat administrativa i, sobretot, beneficiar, com ho ha fet sempre, tots aquells veïns i veïnes, especialment la gent gran i famílies amb nens, als quals se’ls evitaria desplaçaments a comissaries d’altres poblacions”.

Publicat el 23 de Febrer de 2018 a les 9:00 per Vicenç Moliné

Autor
Etiquetes ,

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top