L’Ajuntament prepara un nou Pla de Joventut

El departament de Joventut de l’Ajuntament ha posat en marxa enguany els preparatius per dissenyar el Pla de Joventut 2019-2022, que ha de regir les polítiques d’aquesta àrea de cara als propers anys.

Publicitat

Els treballs van començar a principis d’any “amb l’elaboració de la diagnosi, on es van fer entrevistes grupals amb joves, amb tècnics municipals i també es va penjar un enquesta online”, segons han explicat des de l’Ajuntament.

El seguent pas és el disseny del pla mitjançant un Fòrum Jove que se celebrarà el proper divendres 30 de novembre, obert a tots els castellbisbalencs d’entre 14 i 29 anys que hi vulguin participar.

Publicitat

Amb les conclusions del Fòrum Jove es redactarà el nou pla, que s’aplicarà durant el proper mandat. Algunes de les mesures aplicades procedents de l’anterior pla i sorgides en el Fòrum Jove que es va celebrar l’any 2014 han estat la creació del Carnet Jove local, la creació d’una comissió jove de Festa Major, les xerrades sobre salut als Instituts i l’ampliació de la oferta formativa durant l’estiu.

Author: Vicenç Moliné