El consistori postposa una setmana el Ple municipal per aprovar els pressupostos

L’Ajuntament ha posposat una setmana el Ple municipal que ha d’aprovar els pressupostos municipals per a l’any vinent, segons ha pogut saber 772.cat

Publicitat

El Ple, previst inicialment per al darrer dilluns de cada mes -el de novembre estava previst per avui mateix-, se celebrarà el proper dilluns 3 de desembre.

El canvi de data es deu a una petició dels partits de l’oposició, que van demanar a l’equip de govern més temps per poder valorar la proposta de pressupostos i presentar propostes.

Publicitat

Segons han explicat a 772.cat des del consistori, es va enviar a l’oposició la proposta de pressupostos el 7 de novembre i entre el 8 i el 12 d’aquest mes l’equip de govern es va reunir amb l’oposició per recollir valoracions i propostes.

Des de l’oposició han apuntat que la petició de posposar una setmana el ple es deu a la voluntat de poder treballar propostes de forma conjunta entre els diferents partits de l’oposició.

Des del PSC apunten que el pressupost és “calcat” al de l’any passat i tot i que amb la resta de partits tenien la voluntat d’augmentar “les partides d’ocupació i comerç”, consideren que la proposta de pressupost és “força tancada i amb poc marge”.

Author: Vicenç Moliné