L’Ajuntament posposa un mes el pagament de la primera fracció de l’IBI

Publicitat

L’Ajuntament de Castellbisbal ja ha posat data al primer pagament fraccionat de l’Impost de Bens Inmobles (IBI) d’enguany. El tribut, que s’havia de cobrar el 4 de Maig a aquelles persones que el tinguessin domiciliat i fraccionat, s’ha posposat un mes, fins al 2 de juny. Així, el calendari anual de l’IBI es desplaça un mes per facilitar-te el pagament enmig la crisi del Coronavirus, quedant la segona fracció a l’agost, la tercera a l’octubre i la quarta al desembre.

En el cas de les persones que no tenen aquest impost domiciliat ni fraccionat, però, la data límit es manté per al 6 de juliol, ha precisat l’Ajuntament.

Publicitat

L’IBI era l’únic impost que, tot anunciar-se una moratòria, no tenia encara data després que l’Ajuntament anunciés fa una setmana la paralització del cobrament d’impostos i taxes municipals.

Tot i això, l’Ajuntament deixa la porta oberta a noves mesures per esmorteir l’impacte de la crisi en la ciutadania. “El consistori està estudiant tota una sèrie de mesures econòmiques que es puguin aplicar un cop superada aquesta situació d’excepcionalitat i que contribuiran a donar més facilitats a la ciutadania, el comerç i les indústries locals respecte les seves obligacions tributàries de caràcter municipal”, apunta en un comunicat.

Aquest és el nou calendari fiscal difós per l’Ajuntament: