L’Ajuntament posa en marxa una enquesta sobre salut mental i benestar emocional

L’Ajuntament ha posat en marxa un qüestionari sobre Salut Mental anònim i adreçat a tota la població major de 15 anys per tal de realitzar una detecció precoç dels problemes relacionats amb el benestar emocional a Castellbisbal.

El document consta d’un total de 17 preguntes enfocades a obtenir informació sobre l’estat emocional present així com de la percepció que es té dels serveis públics que s’ofereixen per als usuaris. Tanmateix, valora el coneixement que la població té dels diferents trastorns relacionats i n’obté informació sobre la dificultat o facilitat a l’hora de demanar ajuda a les persones de l’entorn més pròxim.

PublicitatAquest projecte s’emmarca dins del Pla Local de Salut i, a partir de l’anàlisi dels resultats, pretén posar en marxa diferents accions que tenen per objectiu la prevenció de les malalties mentals de la població i la millora dels serveis.

El qüestionari es podrà respondre fins al 23 de gener de forma telemàtica a través de la web de l’Ajuntament o per aquells que ho prefereixin en format paper tradicional el podran demanar a la Biblioteca Josep Mateu i Miró, a l’Espai de la Plaça o a Can Margarit.


  Share: