L’Ajuntament organitza una xerrada sobre seguretat a la llar després que es produeixin diversos robatoris

Can Costa

L’Ajuntament accollirà aquesta tarda una xerrada de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra sobre seguretat a les cases particulars, especialment enfocada per aquelles residències que queden buides durant les setmanes de vacances.

Publicitat

La xerrada, que se celebrarà aquesta tarda a les 19:00 a la sala d’actes de l’Ajuntament, oferirà consells per protegir la llar i reduir les possibilitats que sigui objecte de robatori, segons ha avançat l’Ajuntament. No és la primera vegada que el consistori organitza reunions similars, doncs abans de les vacances de Nadal de l’any passat ja se’n va organitzar una, tot i que des del consistori reconeixen que l’assistència en aquella ocasió va ser reduida.

Segons dades facilitades per l’Ajuntament, des de principis d’any hi ha hagut 22 robatoris en cases particulars, set dels cuals en els darrers mesos de juny i juliol en diferents llars de Can Costa i Can Campanyà, fets que han generat “neguit i preocupació entre els veïns”, motiu pel qual s’ha tornat a convocar la xerrada.

Publicitat

  Share: