L’Ajuntament obre la porta a construir una residència per a gent gran

L’Ajuntament ha encarregat un estudi per valorar les necessitats que tindrà la gent gran de Castellbisbal en el futur, de cara a construir un centre que inclogui una residència per aquest col·lectiu.

Publicitat
moreno-pintor

L’estudi demogràfic permetrà saber quines característiques hauria de tenir aquest centre, que en paraules del consistori serà “un espai que inclogui una residència i on s’hi ofereixi un ampli ventall de serveis per atendre les persones grans”.

En paral·lel, els pressupostos municipals d’enguany també han inclòs una partida per encarregar un estudi de viabilitat i possibles ubicacions per aquesta residència, que l’Ajuntament encara no s’aventura a ubicar en un lloc concret.

Publicitat
farmacia-m-castelana

La tramitació dels estudis, amb la vista posada a la creació de la residència, es va incloure en els pressupostos arrel de la negociació dels pressupostos per al 2018 entre Alternativa i el PSC. El socialistes, de fet, ja portàven al seu programa electoral la construcció d’aquesta residència, que ubicàven a l’actual edifici del sindicat, annex a l’Illa Esportiva, a hores d’ara en mans privades.

En el darrer Ple municipal, l’alcalde Joan Playà va reconèixer que “la residencia s’ha posat en la llista de prioritats polítiques arrel de l’aprovació del pressupost 2018”, afegint que “preferim parlar d’equipament més que de residencia”. Segons va apuntar l’alcalde, l’ubicació no es valorarà fins que no es tinguin les conclusions de l’estudi demogràfic.

Publicat el 14 de febrer de 2018 a les 9:30 per Vicenç Moliné

Etiquetes

La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top