L’Ajuntament no oferirà servei de guarda-roba en les properes festes al Casal

La regidoria de joventut, responsable de l’organització de la festa de Cap d’Any, ha confirmat a 772.cat que l’Ajuntament no oferirà servei de guarda-roba a les properes festes que organitzi al Casal, tot i els diversos robatoris que es van produir durant la nit de Cap d’Any.

Publicitat

El regidor de joventut, Gerard Bas, ha deixat el cas dels robatoris en mans de la policia i ha assegurat que ni el Casal té espai per un guarda-roba ni l’Ajuntament pot assumir la despesa d’instal·lar-lo, afegint que “ja fem un gran esforç en seguretat, tenint en compte que aquesta revetlla ha comptat amb sis guàrdies”.

Sobre els robatoris, el regidor ha recomanatque les mesures les prengui cadascú, vigilant les seves pertinences.

Publicitat

Bas ha recordat que la feina principal dels guàrdies de seguretat va ser la de porters ja que hi havia molta gent que volia entrar sense entrada i la prioritat era evitar que es sobrepassés l’aforament màxim permès.

Sobre les aglomeracions de gent a l’entrada, el regidor ha assegurat que “tota aquella gent que es va preocupar d’adquirir la seva localitat anticipada va poder gaudir de la revetlla sense problemes d’accès”.

Publicat el 3 de gener de 2012 a les 12:17 per Vicenç Moliné