L’ajuntament no cancel·la cap acte de Festa Major per l’atemptat de Barcelona

Publicitat
farmacia-m-castelana

L’ajuntament de Castellbisbal no cancel·larà cap acte de Festa Major amb motiu dels tres dies de dol oficial decretats per la Generalitat de Catalunya.

El motiu, segons han apuntat des del consistori, és que el decret publicar ahir al vespre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya parla d’actes”oficials” i no lúdics, pel que l’equip de govern considera que els de la Festa Major no hi estan inclosos.

Publicitat
Dental Gaudi

Des d’alcaldia apunten que la decisió s’ajusta a la convocatòria oficial, que no parla d’actes lúdics, i recorda que l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya només han recomanat celebrar els cinc minuts de silenci sense esmentar la suspensió de cap acte.

Al que sí s’ha sumat l’ajuntament és a la condemna de l’atemptat i en la convocatòria de cinc minuts de silenci, que se celebrarà a la Plaça de l’Església a les 12 del migdia.

L’acte en solidaritat amb les víctimes de Barcelona farà que s’aturin tots els actes programats per aquella hora, com les proves del Poble Amunt contra Poble Avall en el cas que encara durin.

L’alcalde, Joan Playà, que en un primer moment tenia intenció de participar en el minut de silenci de Barcelona en senyal de suport a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, finalment es quedarà al poble després de rebre la recomanació de l’ajuntament barceloní d’evitar els desplaçaments a la ciutat en la mesura del necessari.

Les banderes oficials que onegen a tots els accessos al poble i davant de l’ajuntament també s’han baixat a mitja asta en senyal de dol.

Publicat el 18 d’agost de 2017 a les 10:00 per Vicenç Moliné


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top