L’Ajuntament estudia possibles ubicaciones per al nou centre per a la gent gran

L’equip de govern avança amb peus de plom en el disseny del que ha de ser un dels grans equipaments municipals impulsats aquesta legislatura, el nou centre de serveis per a la gent gran.

Publicitat

La possibilitat que s’acabi ubicant en terrenys que a hores d’ara no són propietat de l’Ajuntament i la necessitat d’arribar a un consens amb la resta de forces polítiques han augmentat l’hermetisme sobre el procés de selecció de la ubicació definitiva, el següent pas per a la seva construcció després de tenir els resultats dels informes previs encarregats per l’Ajuntament per determinar-ne el tamany i les necessitats a les que haurà de donar resposta.

Ja amb aquests informes sobre la taula, en una reunió celebrada recentment amb la resta de formacions polítiques del Ple municipal es van recollir propostes i idees d’on situar aquest nou equipament. Ara, les propostes recollides hauran de ser analitzades pels tècnics del consistori per avaluar-ne la viabilitat.

Publicitat

Seguint les conclusions dels informes encarregats per l’Ajuntament, l’equip de govern té la intenció de crear un centre de serveis per a la gent gran que inclogui 85 places de residència i 25 al nou centre de dia. A més, l’informe també contempla, en un futur, habitatges tutelats per a la gent gran al municipi.

Pel que fa al cost, l’estudi calcula que la construcció de l’equipament tindrà un cost d’uns 8.500.000 euros, aproximadament.