L’Ajuntament destinarà un milió d’euros a millorar l’asfaltat i les voreres de diversos carrers

L’Ajuntament de Castellbisbal destinarà un milió d’euros a arranjar voreres i l’asfaltat de diversos carrers del municipi. La campanya d’asfaltat de carrers en mal estat, que habitualment es realitzava anualment, l’any passat no es va realitzar a causa de l’esclat de la pandèmia. Això ha fet que el romanent acumulat sigui superior al que habitualment es destina a aquests treballs. De fet, la partida d’enguany serà més de cinc vegades superior a la de 2019 o 10 vegades més que la que s’hi va destinar el 2017.

Publicitat

Del total d’enguany, segons ha explicat l’Ajuntament, 500.000 euros es destinaran a arranjar voreres i 585.000 euros a asfaltat de carrers, dues partides que es repartiran en quatre campanyes durant els propers mesos.

La primera d’aquestes campanyes, de gairebé 192.000 euros i que ja ha arrencat, s’ha adjudicat a  l’empresa Construcciones Fertres, SL i cobrirà eminentment carrers i voreres de polígons industrials com el Santa Rita, on es repararà el paviment i es col·locaran reixes i pous a alguns trams del carrer Electricitat, el carrer Acústica i el carrer Òptica, al polígon industria Comte de Ser, on s’arreglarà la cruïlla del carrer Indústria amb La Farga, o a l’àrea industrial del Llobregat, on s’arranjarà el carrer Zenc. Al nucli urbà s’arreglarà l’asfaltat de la cruïlla del carrer Àngel Guimerà amb l’avinguda Molins de Rei i a Can Santeugini la cruïlla del carrer Bonaigua i Pirineus.

Publicitat