L’Ajuntament descarta demanar un crèdit per finançar les obres a l’Illa Esportiva i a Els Costals

illa_esportivaL’Ajuntament ha descartat obrir una línea de crèdit per finançar el recanvi d’una turbina per a l’Illa Esportiva, on també es faran obres de millora a la coberta, i la construcció d’una línea de vida a la coberta d’Els Costals, com s’havia previst en el pressupost d’enguany.

Publicitat
farmacia-m-castelana

La decisió arriba després que els serveis jurídics de l’Ajuntament i un informe extern encarregat per l’equip de govern hagin coincidit en emetre un dictàmen considerant que aquestes dues encaixen en la categoria d'”inversió sostenible”, les úniques despeses  en que la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local permet gastar el romanent.

La previsió de no poder incloure aquestes dues despeses en la categoria d’inversió sostenible és el que va fer que s’inclogués en el pressupost una línea de crèdit per valor de 115.000 euros.

Publicitat
piscines

Finalment, però, des del consistori han confirmat que aquestes dues partides s’han pogut catalogar com inversió sostenible, pel que no es demanarà el crèdit per finançar-les.

La inclusió d’aquest crèdit als pressupostos va generar fortes crítiques de l’oposició, que va lamentar que l’equip de govern tornés a endeutar l’Ajuntament trencant la tendència del darrer mandat, quan es van reduir els deutes amb les entitats financeres.

Publicat el 24 de febrer de 2015 a les 18:00 per Vicenç Moliné

 

Etiquetes
olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top