L’Ajuntament demana l’ajuda dels Mossos per aturar els robatoris a l’estació de Rodalies

L’Ajuntament de Castellbisbal ha demanat la col·laboració dels Mossos d’Esquadra per solucionar els problemes de seguretat a l’aparcament de l’estació de Rodalies després que els diversos robatoris que s’hi han produit els darrers mesos apareguéssin a mitjans de comunicació com TV3 arrel de la campanya engegada per Lourdes Llobet, a qui van robar les quatre rodes del cotxe.

Publicitat

En un comunicat, que comença recordant que els terrenys no són propietat del consistori i que “majoritàriament, hi estacionen persones d’altres municipis que hi vénen atrets pel fet que l’aparcament és gratuït”, l’Ajuntament explica que la Policia Local ja ha registrat 4 denúncies per “danys i robatoris” en el que portem de 2017, sense comptar les denúncies presentades directament als Mossos d’Esquadra.

Així, el consistori ha demanat als Mossos d’Esquadra que també hi patrullin amb més freqüencia, petició que ja ha estat acceptada per la policia catalana. La Policia Local, segons expliquen des de l’Ajuntament, tot i recordar que “cal tenir en compte que el terme municipal és molt extens i que els recursos municipals són limitats”.

Publicitat

El comunicat acaba recordant les mesures adoptades per millorar l’accès i la seguretat a l’estació, com la instal·lació de tres fanals que es van comprar al desembre per 3.627 euros i la instal·lació d’un aparcament de bicicletes cobert així com el reforç al transport públic el mes d’agost.

Publicat el 4 de febrer de 2017 a les 13:30 per Vicenç Moliné