L’Ajuntament crea un portal per que els veïns puguin “donar la cara” per lluites socials

Amb el lema “#donalacara”, l’Ajuntament de Castellbisbal ha llençat un portal web on els veïns i veïnes poden vincular-se a lluites socials amb les que se senten compromesos.

Publicitat

La web ‘Castellbisbal dóna la cara’ busca “donar veu a la ciutadania i crear consciència sobre la importància de les accions individuals a l’hora de lluitar contra les injustícies socials i construir una societat millor i més igualitària”, segons ha explicat el consistori.

Coincidint amb la proximitat del Dia de la Dona, la primera causa impulsada per la nova web ha estat la lluita contra la violència de gènere.

Publicitat

De moment, el portal reuneix més de 80 testimonis de veïns i veïnes que, acompanyats amb la seva foto, expressen els seus sentiments i voluntats respecte aquesta xacra social. El portal, a més, permet als qui o desitgin unir-s’hi.

La intenció del consistori és aprofitar la web per realitzar campanyes similars amb temes com el canvi climàtic, la defensa dels drets dels refugiats o la construcció d’una societat més igualitària.

 

Author: Vicenç Moliné