L’Ajuntament construirà una pista de pàdel a l’Illa Esportiva

Zona de jocs on anirà ubicada la nova pista de pàdel

El consistori destinarà part del romanent pressupostari en millores a la Illa Esportiva, que inclouran la construcció d’una pista de pàdel a l’actual zona de jocs del costat de les pistes de frontó i tenis.

Publicitat

El cost destinat per la nova pista és de 24.000€ i, malgrat que encara no hi ha data per a les obres, tot apunta que serà passat l’estiu segons han indicat fonts del consistori.

La regidora d’esports ho va anunciar al passat ple, quan cada regidoria va argumentar les partides del pla d’inversions que també inclou la pavimentació del terra dels passadissos i els vestidors de la piscina coberta amb un terra antilliscant (28.000€), la compra d’un nou climatitzador per a la sala de cardio-fitness (18.000€), la remodelació del tren de dutxes (8.000€) i l’ampliació de seients a les graderies del camp de futbol (2.000€). Els treballs, si els terminis ho permeten, es realitzaran durant la parada tècnica del mes d’agost.

Publicitat

La inversió més notable, però, serà la de canviar la gespa artificial del camp, que costarà 160.000€ i es farà aquest mateix agost.

Publicat el 9 de maig de 2018 a les 09h per Laura Grau