L’Ajuntament comença a repartir 4.700 lots de material de protecció sanitària

Publicitat

L’Ajuntament ha començat una campanya informativa que inclou el repartiment entre la població d’uns 4.700 lots de material de protecció sanitària així com un manual de recomanacions bàsiques quant a la prevenció de la Covid-19.

Aquesta és la primera d’una sèrie de campanyes adreçades tant a la població com a col·lectius específics com és el cas de la gent gran, els infants o també els comerços i que té per objectiu facilitar a la població material de protecció i sensibilitzar-la de la necessitat i importància d’establir hàbits d’higiene a les diferents rutines diàries per tal d’evitar el contagi de malalties infeccioses.

Publicitat

Concretament, els lots previstos contenen tovalloletes desinfectants, mascaretes, una ampolla de mig litre de gel hidroalcohòlic i fulls informatius amb recomanacions sobre com hem de rentar-nos correctament les mans i sobre l’ús correcte de la mascareta, els quals han comptat amb la col·laboració del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Catalunya.

Tanmateix, per a les famílies amb infants també es repartirà el llibre “Ja puc sortir de casa” adreçat a nens i nenes d’entre 3 i 9 anys. El conte, editat amb l’assessorament del doctor Bonaventura Clotet, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Germans Trias i Pujol i la col·laboració de l’Hospital Sant Joan de Déu, pretén ser una guia per a pares i mares, que ajudi amb els nous hàbits per fer front a la sortida al carrer amb infants.

Amb tot, l’Ajuntament invertirà fins a 200.000 euros en campanyes informatives i material sanitari adreçat a espais i serveis públics. Aquesta mesura, que incrementa en 100.000 euros més la partida inicial, es va aprovar al Ple de divendres passat amb l’aprovació, per unanimitat, de tots els grups municipals.